FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 17-08-2017
Fristam Pompen
TEL: +31 88 00 717 00
FAX: +31 88 00 717 99
Alida de Jongstraat 28
NL-4105 ED   Culemborg
Contact
Fristam is een middelgrote Duitse fabricant van hygienische centrifugaal-, verdringer-, shearpompen en poeder oplosunits voor toepassingen in de voedingsmiddelen-, zuivel-, cosmetische-, pharmaceutische- en chemische industrie.

Het bedrijf werd opgericht in 1868. Fristam is familiebedrijf sinds 1909, nu in de vierde generatie. Vandaag de dag behoort het bedrijf tot de internationaal toonaangevende fabrikanten van hygienische pompen met een jaaromzet van meer dan 80 miljoen euro en productievestigingen in Hamburg (Duitsland), Middleton (USA) en Pune (India), en een pomp assemblage fabriek in Shanghai (PR China).
Expertises
Pompen - Type, techniek - Centrifugaalpompen - Hoge druk pompen
Pompen - Type, techniek - Lobbenpompen
Pompen - Type, techniek - Verdringerpompen
Pompen - Toepassingsgebied - Melkpompen
Procesapparatuur - Mengers, mixers
Lees meer
Expertises
Pompen - Type, techniek - Centrifugaalpompen - Hoge druk pompen
Pompen - Type, techniek - Lobbenpompen
Pompen - Type, techniek - Verdringerpompen
Pompen - Toepassingsgebied - Melkpompen
Procesapparatuur - Mengers, mixers
Pompen - Toepassingsgebied - Voedingsmiddelenpompen

Productnieuws

Fristam´s FPC hybride pomp
Fristam´s FPC hybride pomp
De nieuw ontwikkelde FPC pomp serie is bijzonder geschikt voor het transporteren van producten met een hoog gehalte aan gas, voor het verpompen van vloeistoffen met een niet constante toevoer en voor CIP-retour toepassingen. Hierbij is het helaas vaak niet mogelijk een continue toevoer van de vloeistoffen naar de pomp te waarborgen. Met Fristam´s nieuw ontwikkelde FPC hybride pomp heeft Fristam een reeks van pompen die de perfecte oplossing voor dergelijke toepassingen biedt. Deze pompen zijn ideaal voor CIP-return processen en zijn in staat zuigleidingen “leeg te trekken” en zijn uitermate geschikt voor het legen van tanks en vaten.
07-03-2017  |  1908x  | 
Fristam voegt dubbelschroeftechnologie toe aan portfolio FDS pompserie beschikbaar vanaf april 2016
Fristam voegt dubbelschroeftechnologie toe aan portfolio
FDS pompserie beschikbaar vanaf april 2016 Fristam staat niet stil en blijft het assortiment van hygiënische centrifugaal- en verdringerpompen uitbreiden door het toevoegen van pomp-units met dubbel schroef technologie. Vanaf april 2016 is deze nieuwe serie beschikbaar voor levering in de diverse uitvoeringen en afmetingen. Op basis van de ervaringen van talloze projecten en de terugkoppeling van klanten hebben de Fristam ingenieurs bij de ontwikkeling van de FDS pompen specifiek de nadruk gelegd op een eenvoudig, robuust en onderhoudsarm ontwerp. Engineering teams en eindgebruikers hebben vanaf nu de beschikking over een nieuwe hygiënische verdringerpomp die de technologische voordelen van de dubbel schroef technologie samenvoegt met de decennium lange ervaring die Fristam heeft in het produceren van pompen van zeer hoge kwaliteit. Deze uitstekende eigenschappen van de Fristam FDS pompen manifesteren zich in technische details. Het pomphuis komt in drie delen, bestaande uit een tussenliggende flens, de schroef
22-08-2016  |  3244x  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel