Reinig je tank efficiënt én duurzaam met Scanjet Jet Heads

icon.highlightedarticle.dark Tankreiniging
508 bekeken 14 november 2023
Rotary Jet van Scanjet
Rotary Jet van Scanjet | Foto: Montakon

Kies voor de efficiëntie van hygiënische reiniging met de Rotary Jet van Scanjet, verminder waterverbruik met 70%, bespaar energie en versnel de reiniging voor maximale productietijd.

Bij het kiezen van de juiste oplossing voor het reinigen van tanks houd je rekening met het totale kostenplaatje. Statische sproeikoppen zijn in aanschaf voordeliger dan roterende varianten, maar belangrijker is het om te kijken naar het totale proces en bijbehorende kosten.

Je verbruikt met de roterende sproeikoppen tot 70% minder water in vergelijking tot de statische varianten. En dat is niet het enige voordeel. Naast water bespaar je op energie, chemicaliën en niet te vergeten: kostbare tijd.

Hygiënische en industriële sproeikoppen

De roterende sproeikoppen (Jet heads) van Scanjet zijn inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen. Of je nu een yoghurtfermentor of verfmengtank moet reinigen, het kan allemaal!

Duurzaam op alle vlakken:

  • Hogere reinigingsimpact
  • Kortere reinigingstijd
  • Meer productietijd
  • Water-, energie- en reinigingsmiddelen besparend

De sproeikoppen hebben een krachtige straal, zorgen voor uitgebreide reiniging van 360° in de tank, én verbruiken een minimale hoeveelheid water, reinigingsmiddelen en energie. Dit proces is aanzienlijk sneller in vergelijking met traditionele statische sproeikoppen. Zo verkort je je reinigingscyclus, waardoor er meer productietijd is.

Hogere reinigingsimpact

De krachtige straal van de reinigingskoppen bereikt effectief het gehele tankoppervlak met een geleidelijk dichter wordend patroon, waarbij minimaal water en reinigingsmiddel worden gebruikt.

Door te roteren rond zowel verticale als horizontale assen, creëren de sproeiers een koerspatroon tijdens de eerste cyclus. De daaropvolgende cycli verhogen geleidelijk de dichtheid van het patroon totdat het volledige reinigingspatroon is bereikt.

Bekijk deze sproeikoppen op onze site! icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Reinig je tank efficiënt én duurzaam met Scanjet Jet Heads

Montakon BV

Montakon is sinds 1986 de technische groothandel voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bieden alles voor de specialist onder één dak. Zo hebben wij een breed online assortiment met meer dan 30.000... Lees meer