Verder BV

Over Verder BV

Passie voor pompen

Pompen zijn het hart in veel bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen wij bij Verder vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die applicatie en behoeften bieden wij een hoogwaardig en breed assortiment pompen. Wij doen echter méér. Ook door technische en logistieke dienstverlening en door uitgebreide kennis van processen en applicaties onderscheiden wij ons als toonaangevende en onafhankelijke pompleverancier in Nederland.

Onze pompprincipes:

Verdringerpompen:
> Slangenpompen
> Luchtgedreven membraanpompen
> Lobbenpompen
> Draaizuigerpompen
> Schroefspindelpompen
> Excentrische wormpompen
> Rondselpompen
> Tandwielpompen
> Impellerpompen
> Oscillerende zuigerpompen
> Schottenpompen
> Doseerpompen
> OEM pompen
> Schottenpompen

Centrifugaalpompen:
> Magneetgekoppelde centrifugaalpompen
> Open waaier
> Gesloten waaier
> Half-open waaier
> Eénkanaal-waaier
> Zijkanaalwaaier
> Schroefkanaalwaaier
> Doseerpompen

Dankzij het hoge kennisniveau en meer dan 100 jaar ervaring m.b.t. pompen en processen, onderscheiden wij ons ook door het leveren van een gedegen en op maat gesneden advies. In combinatie met ons brede assortiment kunnen we u merkonafhankelijk adviseren voor de optimale pompkeuze in uw proces.

Bij Verder B.V. bent u altijd verzekerd van

Meer over Verder BVicon.arrow--dark

Merken

Packo

Packo lobbenpompen zijn ideaal geschikt voor zowel hygiënische- als industriële toepassingen in de voedings-, dranken-, farmaceutische industrie.

Verderpro

Ons brede assortiment van wormpompen, afdichtingen en accessoires stellen ons in staat om de beste oplossing te leveren voor vrijwel iedere toepassing

Packo

Packo centrifugaalpompen zijn ideaal geschikt voor zowel hygiënische- als industriële toepassingen in de voedings-, dranken-, farmaceutische industrie

Verderhus

De schroefkanaalwaaierpomp staat borg voor een hoog rendement (ook bij dikkere vloeistoffen) en een ruime - verstoppingsvrije - doorlaat.

Alle merkenicon.arrow--dark