Hitma B.V.

Over Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Ook wanneer je al een offerte hebt aangevraagd bij een andere leverancier en twijfelt over het advies of de prijs, kun je bij ons terecht voor een second opinion.

Wij geloven we in `zaken doen met mensen, niet met bedrijven`. Daarmee bedoelen we dat onze klanten snel, intensief en persoonlijk contact krijgen met de juiste specialist. Wij geven niet klakkeloos antwoord op je vraag, maar bieden de technische oplossing die je daadwerkelijk nodig hebt.

Sinds 1926 leveren wij componenten, systemen en service aan bedrijven binnen de (petro)chemische en farmaceutische industrie, de olie-, gas- en energiesector, ingenieursbureaus, ziekenhuizen, de voedingsmiddelenindustrie, machinebouwers, installatiebedrijven en de zware industrie. Voor onze kernactiviteiten werken we nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardige technische producten. Onze specialisten vormen de brug tussen technologie en de klantapplicatie.

De HITMA-organisatie is gespecialiseerd in diverse vakgebieden, waaronder:
– Drukbeveiliging (breekplaten, veerveiligheden)
– Filtratie
– Instrumentatie, meten en regelen
– Single-use technologie
– Monstername
– Gas- en vlamdetectie
– Slangen
– Gebouwautomatisering
– Service, trainingen, laboratoriumonderzoek

Meer over Hitma B.V.icon.arrow--dark

Merken

Hy-Pro

Filters om betrouwbaarheid van hydraulische olie en smeermiddelen te optimaliseren waardoor systemen maximaal kunnen draaien.

Porvair

hoogwaardige, innovatieve materialen en oplossingen voor filtratie en separatie

Amiad

Amiad Water Systems is een wereldleider in oplossingen voor waterbehandeling en filtratie.

Graver Technologies

Producten om deeltjesvormige en oplosbare verontreinigingen efficiënt te verwijderen uit een breed scala aan vloeistoffen en gassen.

Alle merkenicon.arrow--dark

Binnendienst sales engineer procesinstrumentatie

fulltime
Uithoorn
Ben jij commercieel ingesteld en heb je interesse in een baan in de techniek? Help jij graag klanten bij het vinden van de juiste oplossing op het gebied van procesinstrumentatie? Dan hebben wij een leuke functie voor jou. Wij zoeken