Spin Pompen B.V.

Over Spin Pompen B.V.

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Spin Pompen werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als PCM, Bornemann, Mouvex, AMPCO, Broquet en Murzan. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten

Meer over Spin Pompen B.V. icon.arrow--dark

Merken

Mouvex

Oscillerende zuigerpompen

Ampco

Hygiënische draaizuigerpompen, lobbenpompen en centrifugaalpompen

Bornemann

Hygiënische spindelpompen / schroefspindelpompen voor de voedingsmiddelenindustrie, cosmetische en farmaceutische industrie.

Pcm

Excentrische wormpompen (Moineau)

Alle merken icon.arrow--dark

Vacature Sales Engineer Projecten

fulltime
Assen
Aan de slag bij een innovatief bedrijf binnen een gedreven team in de verkoop binnendienst? Door de snelle groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een Sales Engineer Projecten die ons team in de binnendienst kan versterken. Er