Tech & Productie

Op zoek naar technische oplossingen voor productieprocessen in de procesindustrie? Onder het thema ‘Tech & Productie’ vind je alle informatie voor de benodigde installaties, machines, machinebouw, onderdelen, en accessoires die nodig zijn voor een optimale procesvoering.

icon.news.dark Nieuws

Project veilig laden en lossen ­gevaarstoffen

VNCW, de branchevereniging voor de chemische sector, lanceert het project ‘Omgevingsveiligheid en scenario’s gevaarlijke stoffen tankwagens’ ter verbetering van de veiligheid bij het laden en lossen van gevaarlijke stoffen in tankwagens. Het project, mede mogelijk gemaakt door de overheid via

Lees meer
icon.article.dark Artikel

Kiwa beproeft drinkwater­gerelateerde producten

De Kiwa-vestiging in Rijswijk beproeft sanitaire producten die in contact komen met drinkwater, zoals vlinderkleppen en afsluiters, maar ook kranen, wc-potten en watermeters, met oog op certificering. Aan de hand van de beoordelingsrichtlijnen wordt bekeken of ze voldoen aan alle eisen voor functionaliteit en veiligheid. Als ze de testen met goed gevolg doorstaan, komen ze in aanmerking voor het Kiwa Water Mark.

Lees meer
icon.news.dark Marktnieuws

De ideale loadcells voor bunkers, silo’s en hoppers

Flintec loadcells garanderen een uitstekende nauwkeurigheid bij industriële wegingen, vul- en doseerprocessen. De PCB en RC3 loadcells zijn met name geschikt voor toepassingen in bunkers, silo’s en trechters. In dit artikel ontdekt u meer over de belangrijkste toepassingen en variaties

Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer