Suurmond officiële vertegenwoordiger voor WITTE-pompen

icon.highlightedarticle.dark Tandwielpompen
90 bekeken Laatste wijziging: 2 april 2024
MAAG Witte locatie in Tornesch
MAAG Witte locatie in Tornesch | Foto: MAAG

Suurmond is aangesteld als de officiële vertegenwoordiger voor Witte Pumps in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux. Nadat tandwielpompenfabrikant Witte Pumps & Technology in december 2022 werd overgenomen door MAAG, opereert het bedrijf onder de naam MAAG Witte Pumps GmbH.

Tandwielpomp portfolio MAAG Witte

Witte staat bekend om haar ontwikkeling van gespecialiseerde pompen voor uitdagende toepassingen. Met de opname van Witte in de MAAG-familie is het productaanbod van het bedrijf verrijkt. Met een focus op industrieën zoals chemie, polymeerverwerking, cosmetica en voeding, versterken de tandwielpompen van Witte het reeds robuuste portfolio van MAAG.

Deze strategische overname positioneert MAAG als wereldleider op het gebied van apparatuur voor vloeistofverwerking, waaronder ook de polymeer- en compoundingsectoren.

Vertegenwoordiging MAAG Witte

Met bijna 50 jaar partnerschap tussen MAAG en Suurmond, is besloten dat Suurmond de distributie van Witte tandwielpompen en onderdelen zal verzorgen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België en Luxemburg.

Deze overgang van de vertegenwoordiging biedt bestaande Witte klanten ook voordelen: deze langdurige ervaring van Suurmond zal de samenwerking namelijk enorm vergemakkelijken.

  • Sales UK en Ierland
    Voor klanten in Groot-Brittannië en Ierland zijn alle Witte pompen en reserveonderdelen met ingang van 1 februari 2024 beschikbaar via Suurmond UK.
  • Sales Netherlands, België en Luxemburg
    Voor klanten in Nederland, België en Luxemburg zal Suurmond per 1 augustus 2024 starten met de distributie van Witte producten en reserveonderdelen. Aanvragen die vóór die datum binnenkomen worden doorgestuurd naar MAAG.
Meer nieuwsicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Suurmond officiële vertegenwoordiger voor WITTE-pompen

Suurmond BV

We think in solutions, not in products. We design, manufacture and deliver sustainable solutions for the processing industry with dedicated portfolios for Fluid Handling, Polymer Handling and Research and Development. Lees meer