Cursus over hygiënisch ontwerpen van een open transportband, met o.a. specifieke aandacht voor het bandoppervlak dat langs andere oppervlakken loopt en hoe die te reinigen. Doelstelling Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau) Beoordeling (aan te schaffen) apparatuur op microbiële reinigbaarheid Ontwerpen, uitbesteden en begeleiden van projecten m.b.t. hygiënisch ontwerp Plaats: Aristo, Utrecht Datum: vrijdag 26 mei 2023 Tijd: 09.00 – 17.00 Kosten: € 795,- (excl. btw); € 962,- (incl. btw) Docent: Ir. Wouter Burggraaf, geautoriseerde EHEDG trainer Deze cursus komt in aanmerking voor het STAP-budget en is kosteloos bij toekenning van het UWV. Onderwerpen: 1. Hygiënisch Ontwerpen - Het moet! - Wet- en regelgeving 2. Hygiënisch ontwerpen – Het waarom – Risicoanalyse (C/F/M) 3. Hygiënisch ontwerpen - open processing 4. Reiniging & Desinfectie 5. Hygiënische praktijk - transportband 6. Nieuwe opzet - transportband - Safe Food Factory 7. Beoordeling huidig ontwerp