FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
10-08-2017  |  1103x
Deel dit bericht

Digitale VA-meter ongevoelig voor drukvariaties

Andere VA-meters (variable area, variabele doorlaat) vaak onnauwkeurig

VA-meters (variable area, variabele doorlaat) voor gassen kunnen, inherent aan de meettechniek, al heel makkelijk tientallen procenten onzekerheid hebben bij beperkte drukvariaties.

De Compact van Vögtlin Instruments is een interessant alternatief. Deze thermische gasmassafowmeter is niet gevoelig voor drukvariaties. Immers, dit instrument meet de gasflow in massa- of gestandaardiseerde volumetrische eenheden. De Compac is uitgevoerd met een display die de actuele flow, de totaalflow, het gas en de eenheden aangeeft. De actuele flow ten opzichte van de volle schaal wordt in de vorm van een bargraph weergegeven. Bijzonder is dat de display zich aanpast aan de oriëntatie van het instrument. Zo is de aflezing altijd netjes verticaal.

De Compact kan batterij gevoed zijn voor tijdelijk gebruik, of via een 24 VDC voeding. Een alarm/relais functie is optioneel.

Indien de Compact wordt gecombineerd met een ingebouwde regelafsluiter kan een gewenste flow handmatig worden ingesteld. De nauwkeurigheid blijft intact, ongeacht de procesdruk.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel