Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

10-08-2017

Versterking managementteam Envicontrol NV

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Groei op vestiging in Zaltbommel

Sinds juni dit jaar is het managementteam van Envicontrol NV versterkt met dhr. Henry Willems, als eindverantwoordelijke voor de business unit Noord en Oost Europa. Henry heeft een achtergrond in verschillende management functies bij technische verkoop en service organisaties en zal zich met name bezighouden met het stroomlijnen en begeleiden van de verdere groei van de organisatie.

Envicontrol is sinds 1978 gespecialiseerd in de verkoop en service van meet- en analyse systemen van lucht, water, gas en stoffen in zowel de industriŽle- en laboratoriummarkt als wel bij bijvoorbeeld de landelijke meetnetten als het RIVM en het VMM.

Envicontrol vertegenwoordigt exclusief een select aantal vooraanstaande fabrikanten, zoals ABB, LGR, Palas, Synspec, MetOne, Derenda, Sigma Space, API Teledyne en Tekran in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Frankrijk en de Noord-Afrikaanse MAGREB-landen en beschikt over kantoren en werkplaatsen in Zaltbommel, Gosselies (BE), Ranst-Antwerpen (BE), Le Pecq-Paris (FR) en Lyon (FR).

  Kort nieuws Geplaatst: 10-08-2017       Getoond: 721x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .