RVS tanks voor chocolade

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RVS tanks voor chocolade

De productie van goede kwaliteit chocolade vraagt om een zeer specifiek productieproces. Gpi ontwerp en fabriceert tanks en procesapparatuur speciaal bedoeld voor de verwerking van chocolade. De chocoladetanks voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hygiënestandaarden.

Bij chocolade is het zeer belangrijk dat het smeltproces nauwkeurig wordt gecontroleerd. Onze tanks kunnen worden uitgevoerd met een dubbele mantel in één of meerdere segmenten om de temperatuur van de chocolade te controleren.

Iedere toepassing vraagt andere eisen van een tank. Daarom worden onze tanks in nauwe samenwerking tussen al onze afdelingen ontworpen en gefabriceerd zodat deze perfect bij uw product en proces passen en voldoen aan alle gewenste kwaliteitseisen en keurmerken.

Kies de juiste configuratie:
* De juiste tank/roerwerk combinatie: Laat ons buiten de tank ook het roerwerk verzorgen. Gpi De Gouwe heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van roerwerken en roerwerkcombinaties die perfect aansluiten bij uw chocolade proces. Denk hierbij aan ankerroerwerken, hekroerwerken met schrapers of andere langzaam draaiende roerwerken.
* Afwerking: Standaard geven wij onze food-grade tanks een interne ruwheid mee van Ra 0,8 waarbij we uiteraard rekening houden met de laatste eisen op het gebied van hygiënisch ontwerp.
* Verwarmen, koelen of op temperatuur houden: Vrijwel alle tanks voor chocolade hebben een dubbele mantel, elektrische verwarming of een zogenoemde au-bain-marie verwarmingsmantel.

Wij denken graag met u mee om voor de juiste manier van temperatuurbeheersing te garanderen om uw chocolade op de hoogst mogelijke kwaliteit op te slaan of te verwerken.

Geschreven door

Logo van:RVS tanks voor chocolade

Gpi De Gouwe

Gpi De Gouwe, experts in food process equipment voor verwarmen, koelen en mixen Lees meer