Nieuw opgericht Gpi Pharma produceert farmaceutische tanks

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw opgericht Gpi Pharma produceert farmaceutische tanks

Gpi Group heeft een nieuwe business unit opgericht, Gpi Pharma, speciaal voor de productie van rvs proces- en opslagtanks voor de farmaceutische industrie. Aanleiding is de groeiende vraag, deels veroorzaakt door de coronapandemie.

Article image of: Nieuw opgericht Gpi Pharma produceert farmaceutische tanks

De Gpi Groep is geen nieuwkomer in de markt. Het bedrijf heeft al een kwart eeuw ervaring in de farma en weet alles van de ontwerp- en productie­vereisten, en de relevante regelgeving op dit gebied. Met Gpi Pharma wil de onderneming sneller en gerichter inspelen op de vraag uit de markt. Fred Boere, CEO van de Gpi Group, ziet groeipotentieel.

“We verwachten dat de toenemende vraag naar hoogwaardige farmaceutische tanks door zal ­zetten.” Door de specialisten op dit vakgebied te bundelen in Gpi Pharma kan het bedrijf sneller schakelen. Sales Manager Joost Nieuwlaat: “Dankzij onze ervaring, productiecapaciteit en internationaal leveranciersnetwerk kunnen we zeer korte levertijden garanderen.” ●

• Gpi Group bestaat o.a. uit Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen en Gpi Tanks XL, Gpi De Gouwe (process equipment) en BMN (Beitserij Midden ­Nederland). Het bedrijf is wereldwijd actief in de voedingsmiddelen-, ­chemische, ­farmaceutische en cosmetische industrie.

Meer over Gpi Group icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark