Zien wij u tijdens Europort 2021 in Ahoy?

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Zien wij u tijdens Europort 2021 in Ahoy?

Dit jaar staan wij op de grootste industriële beurs van de regio van 2 t/m 5 november in Rotterdam: Europort 2021. Met een gemiddelde van 26.000 bezoekers en meer dan 1.000 exposanten trekt Ahoy deze dagen volle zalen. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek.

Van Stenis Group in een notendop
De naam Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde industrieën, maar met ieder zijn eigen specialisme. Binnen onze bedrijven kunt u terecht voor deskundig advies en service op het gebied van afdichtingstechniek, pompen, persluchtsystemen, technische componenten, procesafsluiters en pneumatische besturing.

Wat we gemeen hebben? Al onze producten en services zijn gericht op optimaliseren van de “flow” binnen het productieproces. Het verhogen van de standtijd en het doorvoeren van technische en energiezuinige verbeteringen is hierbij ons uitgangspunt. Kortom, onze producten en diensten zijn complementair aan elkaar. Een samenwerking waar veel van onze klanten al gebruik van maken. Wij stellen ons daarom graag als groep aan u voor op Europort 2021.

Komt u ook langs?
We zouden het erg leuk vinden om u te verwelkomen op onze stand. De drankjes zetten we al koud. Om GRATIS toegang te krijgen tot de beurs dient u zich wel van te voren even aan te melden. Dit kan via de in de sidebar staande link. ►

Aanmelden Europort 2021 icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Zien wij u tijdens Europort 2021 in Ahoy?

Startflow B.V.

Wij zijn Startflow. Een jong familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener binnen de procesindustrie. Met een team van zo’n 30 medewerkers werken wij iedere... Lees meer