Zien wij u ook tijdens vakbeurs Aqua Nederland?

icon.highlightedarticle.dark Beursorganisatie
139 bekeken 1 maart 2024
Aqua Nederland
Aqua Nederland | Foto: Startflow

Op 19, 20 & 21 maart 2024 vindt de vakbeurs Aqua Nederland plaats in Evenementenhal Gorinchem. Een interessante beurs waar u op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. Wij zijn erbij en verwelkomen u graag!

Op onze stand I136 laten wij u kennismaken met innovatieve oplossingen op het gebied van afsluiters, pompen en persluchtinstallaties. Producten die ertoe leiden om uw proces soepel te laten verlopen en stilstand te voorkomen.

Gemü, Chesterton, Kaeser en Yamada zijn enkele merken die u terugziet. Ook stellen wij graag Vaughan aan u voor, specialist in heavy-duty versnijderpompen.

We zouden het erg leuk vinden om u te verwelkomen op onze stand. Om gratis toegang te krijgen tot de beurs dient u zich wel van tevoren even aan te melden.

Aanmeldenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Zien wij u ook tijdens vakbeurs Aqua Nederland?

Startflow B.V.

Wij zijn Startflow. Een jong familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener binnen de procesindustrie. Met een team van zo’n 30 medewerkers werken wij iedere... Lees meer