Header visual of : Startflow B.V.

Startflow B.V.

Over Startflow B.V.

Wij zijn Startflow. Een jong familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener binnen de procesindustrie. Met een team van zo’n 30 medewerkers werken wij iedere dag aan passende oplossingen voor afsluiter- en besturingsvraagstukken in onder andere de chemische en farmaceutische industrieën.

Startflow heeft een uitgebreid productassortiment aan hoogwaardige procesafsluiters voor toepassingen in diverse industrieën. Naast afsluiters, bieden wij een breed programma aan sensoren en besturingstechniek. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers, zoals IMI, Herion, Gemü en Kühme. Naast hoogwaardige componenten, ontwikkelen en bouwen we ook klantspecifieke systemen; van pneumatische besturingskasten tot aan gecompliceerde proces-systemen. Samen met zusterbedrijven Sellon en Luitec verzorgt Startflow in nauw overleg me

Meer over Startflow B.V. icon.arrow--dark

Merken

Gemü

Membraanafsluiters, klepafsluiters, kunststof vlinderkleppen, flow- en niveaumeters, membraanafsluiters voor farmacie en cleanrooms.

Jordan Valve

Sliding gate regelafsluiters, drukregelaars, temperatuurregelaars voor de procesindustrie

IMI Herion

Magneetafsluiters voor de procesindustrie, proprtionaalventielen, druk- en temperatuurschakelaars, pneumatiek, ventieleilanden en bussystemen.

Habonim

Kogelkranen, actuators.

Alle merken icon.arrow--dark