Voorkom ongevallen met antislip producten

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Voorkom ongevallen met antislip producten

Waar gewerkt wordt met vloeistoffen, chemicaliën of vetten is het mogelijk dat er gladde oppervlakten ontstaan. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties doordat de kans op uitglijden erg groot is. Om dit soort ongevallen te voorkomen, is een professionele en revolutionaire antislip oplossing ideaal.

Nedelko antislip producten zijn vervaardigd uit polyester, versterkt met fiberglasvezels met daarop een aluminium korrel. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen zijn de antislip producten niet alleen zeer sterk en veerkrachtig, maar ook nog eens zeer licht en eenvoudig te verwerken. De antislip producten worden gebruikt onder de meest zware omstandigheden zoals in de voedings-, offshore en de olie- en gasindustrie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld traptreden, laddersporten en rooster- en traanplaatvloeren.

Neem preventieve maatregelen om uitglijden te voorkomen en bescherm werknemers, bezoekers of derden met de antislip oplossingen van Nedelko.

>> Meer info icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Voorkom ongevallen met antislip producten

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer