Veilig flensvergrendelingssysteem voor vele typen leidingen

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Veilig flensvergrendelingssysteem voor vele typen leidingen
Article image of: Veilig flensvergrendelingssysteem voor vele typen leidingen
Article image of: Veilig flensvergrendelingssysteem voor vele typen leidingen
Article image of: Veilig flensvergrendelingssysteem voor vele typen leidingen

Het flensvergrendelingssysteem kan worden aangebracht op het grootste assortiment leidingen om gemakkelijk en tijdelijk leidingen af te sluiten. Met het flensvergrendelingssysteem kunnen gebruikers voorkomen dat er gas, stoom en gevaarlijke vloeistoffen vrijkomen tijdens onderhoudswerken aan leidingen.

Meer veiligheid en conformiteit
Het flensvergrendelingssysteem kan een goed zichtbare, fysieke barrière vormen die voorkomt dat mensen leidingafsluiters aanraken tijdens onderhoudswerken. In combinatie met een correct geïnstalleerd flensvergrendelingssysteem beperken het vergrendelingssysteem en een hangslot het risico dat leidinginhoud per ongeluk vrijkomt. Hierdoor kunnen bedrijven de veiligheid op het werk vergroten en de conformiteit met EU-richtlijnen 89/655 en de Europese norm 1037 verbeteren.

Vonkvrij materiaal
Het flensvergrendelingssysteem werd UL-getest voor ISO-norm 80079-36:2016 inzake explosieve atmosferen en valt binnen de parameters. Het systeem is gemaakt van robuust 304 roestvrij staal en is voorzien van robuuste vergrendelingsbalken uit gegoten aluminium en een gepoederlakte polyester toplaag. Raadpleeg de technische fiche voor meer informatie.

Grootste assortiment leidingen
Met 3 beschikbare formaten kan het flensvergrendelingssysteem van Brady worden aangebracht op het grootste assortiment leidingen, met een diameter van 13,2 tot 1219,2 mm. Dankzij de uittrekbare arm van het systeem kunnen gebruikers optioneel twee in plaats van één set leidingbouten aanbrengen voor extra veiligheid. Tot 4 werknemers kunnen direct aan het systeem een hangslot aanbrengen.
Zorg voor meer veiligheid en conformiteit met het flensvergrendelingssysteem voor het grootste assortiment leidingen.

geschreven door

Logo van:Veilig flensvergrendelingssysteem voor vele typen leidingen

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer