Ontmoet USP tijdens jaarcongres Industriële Veiligheid 2017

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ontmoet USP tijdens jaarcongres Industriële Veiligheid 2017
Article image of: Ontmoet USP tijdens jaarcongres Industriële Veiligheid 2017

Tijdens alweer de dertiende editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid wordt u in één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie. Het congres vindt plaats op 26 januari 2017 van 8:00 uur tot 18:00 uur in de Evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht.

De Sales Engineers van USP informeren u tijdens deze dag graag over verschillende facetten van machineveiligheid om uw bedrijf, machines en vooral uw medewerkers optimaal te beschermen.
Onze vertegenwoordigers zijn met name gespecialiseerd in veiligheidsschakelaars, interlocks, lockout-tagout producten & procedures en machineafscherming. USP is leverancier van de volgende kwaliteitsmerken: Fortress Interlocks, Master Lock, Brady, Mechan Controls, Troax, Hokuyo Automatic en Smith Flow Control.

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen vakgenoten centraal.
Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Het congres biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 500 tot 550 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met vakgenoten en om netwerken te onderhouden*.

Industriële Veiligheid vindt plaats in DeFabrique in Utrecht. Deze oude mengvoederfabriek behoort tot industrieel erfgoed en is eind jaren negentig volledig en zorgvuldig gerestaureerd en fungeert nu als een van de meest inspirerende industriële evenementenlocaties in Nederland.

DeFabrique Evenementenlocatie
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Entree congres: Ingang 35

geschreven door

Unique Safety Products

Providing Safety Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer