Kostenbesparing met kortsluitbeveiliging SCP voor ASI netwerken

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kostenbesparing met kortsluitbeveiliging SCP voor ASI netwerken

SCP staat voor Short Circuit Protection oftewel ”kortsluit beveiliging” voor AS-i netwerken. Sitomatic heeft deze beveiliging ontwikkeld om eenvoudig een in storing zijnde unit te detecteren zonder dat alle aansluitingen van het netwerk nagelopen en gecontroleerd moet worden.
Dit is een tijdrovende werkzaamheid.

De werking van de Sitomatic ”kortsluit beveiliging” (SCP) is uiterst eenvoudig en doelmatig. Op het moment dat een unit, die aangesloten is op de SCP, in storing gaat, wordt dit zichtbaar op de PLC en knippert de LED van betreffende aansluit poort, hiermee is direct zichtbaar welke unit een storing heeft en vervangen moet worden. De doelmatigheid van de Sitomatic ”kortsluit beveiliging” bespaart u veel tijd voor het zoeken naar en oplossen van een storing.

De Sitomatic SCP is leverbaar met 1, 5 en 10 aansluitingen en leverbaar in een ATEX uitvoering. Het plaatsen van de SCP is eenvoudig en ook voor bestaande netwerken “plug and play”

Is kostenbesparing voor u ook interessant, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.
Wij zeggen niet voor niets: Innovation never stops

Geschreven door

Sitomatic Process Technology B.V.

Sitomatic Process Technology is gericht op de ontwikkeling, engineering, advisering, productie en verkoop van hoogwaardige afsluiter controllers voor de procesindustrie. Sitomatic Process Technology heeft zich gespecialiseerd op de aansturing van... Lees meer