Eskens officiële agent voor Wilhelm Niemann

icon.highlightedarticle.dark Mengapparatuur
Laatste wijziging: 16 januari 2024
Samenwerkingscontract Niemann en Eskens
Samenwerkingscontract Niemann en Eskens | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Eskens officiële agent voor Wilhelm Niemann
KDV dissolver voor mobile vaten | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Eskens officiële agent voor Wilhelm Niemann
KDV dissolver met schraper | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Eskens officiële agent voor Wilhelm Niemann
Butterfly dissolver | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Eskens officiële agent voor Wilhelm Niemann
Basket Mill | Foto: Eskens Process Solutions

Eskens Group wordt de officiële agent voor Wilhelm Niemann GmbH, exclusief voor Kreis-Dissolvers in de Benelux. Eskens Proces Solutions biedt nu ook exclusieve verkoop en service voor Niemann-machines, inclusief preventieve onderhoudscontracten met klantenvoordelen.

Preventief onderhoud

Vanaf dit jaar is de Eskens Group de officiële agent voor Wilhelm Niemann GmbH, en worden de Kreis-Dissolvers ook opgenomen in de preventieve onderhoudscontracten.

Na een proefperiode, waarin Niemann en Eskens steeds nauwer gingen samenwerken, hebben Frank Niemann en Bas Seijsener eind december van 2023 een samenwerkingscontract gesloten waarbij Eskens Proces Solutions en Eskens Benelux de exclusiviteit krijgen voor de verkoop in Nederland, België en Luxemburg van de door Niemann geproduceerde machines.

Wilhelm Niemann GmbH is vooral bekend van de productie van de wereldberoemde Kreis-Dissolver.

Deze mengers voor het dispergeren van poeders in vloeistoffen worden geproduceerd voor het gebruik op mobile of vaste kuipen en kunnen met een schraper en een vacuüm pomp uitgerust worden.

Ook Butterfly dissolvers en Basket mills behoren tot hun productengamma.

Eskens Proces Solutions was al langer een servicepartner van Wilhelm Niemann, en krijgt nu ook de exclusieve verkoop van de wisselstukken voor de machines in de Benelux.

Met zijn team van service engineers zal de serviceprovider uit Alphen a/d Rijn nu meer dan ooit inzetten op een snelle en efficiënte opvolging van alle vragen van de vele bedrijven die werken met een Kreis-Dissolver of Kreis-Basket Mill.

Eskens Proces Solutions zal deze machines vanzelfsprekend ook opnemen in haar systeem van preventieve onderhoudscontracten. Vaak gaat het om machines die een cruciale rol spelen in het productieproces van verven, coatings, inkten of andere chemicaliën, en dus moeten de klanten kunnen vertrouwen op een continue productie zonder problemen.

Klanten die inschrijven voor zo een contract worden in de planningsmodule van de service engineers van Eskens Proces Solutions opgenomen voor 1 of meerdere bezoeken per jaar. Met de contractklanten wordt in onderling overleg afgesproken wanneer de bezoeken worden ingepland.

Tijdens het bezoek worden de machines volgens een checklist nagekeken en de te vervangen onderdelen worden geplaatst. Via een overzichtelijk rapport krijgen de contractklanten een verslag van het onderhoudsbezoek, en eventueel een lijst met aandachtspunten en/of te bestellen onderdelen voor het volgende bezoek.

Preventieve onderhoudscontracten vermijden onverwachte stilstand voor de klanten, maar vereenvoudigen voor Eskens Process Solutions ook de planning van de service engineers. Daarom krijgen de contractklanten een interessante korting op de uurtarieven, plus een korting op de onderdelen van de Dyno-Mill molens.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Eskens officiële agent voor Wilhelm Niemann

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer