KDV Labo-dissolvers van Kreis-Niemann

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
37 bekeken 9 maart 2023
Article image of: KDV Labo-dissolvers van Kreis-Niemann

Wilhelm Niemann GmbH is al vele decennia gekend als fabrikant van grote industriële dissolvers die in de verschillende takken van de chemische industrie worden ingezet om poeders in vloeistoffen te dispergeren.

Met de Kreis®-dissolver KDV 31-3,0 (2,2 kW) en de KDV 48-5,4 FU (4 kW) heeft Niemann ook twee zeer interessante labomachines waarmee batches van 1 tot 30 liter kunnen worden verwerkt. Deze machines zijn met hun compacte constructie ideaal voor de R&D afdeling en zijn natuurlijk ook in een ATEX-uitvoering beschikbaar.
Ze kunnen geleverd worden met mengcontainers in roestvrij staal, geschikt voor batches vanaf 1 liter, verschillende deksels, en een dubbele dispergeerschijf.

Indien uw producten gekoeld of verwarmd moeten worden levert Niemann mengcontainers met een dubbele wand, en voor producten met een hoge viscositeit kan Niemann een wandschraper op de machine voorzien (dit enkel voor de iets grotere V KDV 48 en KDV 48).

Beide modellen KDV 31-3,0 en de KDV 48-5,4 FU staan in het testcentrum van Wilhelm Niemann GmbH in Melle (Duitsland). Dus als u op één van deze dissolvers graag een test wil doen met uw eigen producten, dan kunnen wij dat voor u regelen.
Contacteer ons via de ‘meer informatie’-button (rechts).

Geschreven door

Logo van:KDV Labo-dissolvers van Kreis-Niemann

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer