Detecteerbare kabelbinders van Elematic

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Detecteerbare kabelbinders van Elematic

Nedelko voert een uitgebreide lijn aan detecteerbare kabelbinders van Elematic. Deze speciale kabelbinders kunnen geïdentificeerd worden door metaaldetectoren, röntgenapparatuur en door visuele inspectie. De kabelbinders zijn zeer geschikt voor toepassingen in de voedsel en farmaceutische industrie en tevens in andere verontreinigingsgevoelige branches waar detectieapparatuur wordt gebruikt.

Risico’s verminderen
Detecteerbare producten zorgen ervoor dat de risico’s omtrent verontreiniging door vreemde stoffen in productiesystemen voorkomen kunnen worden. Op deze manier helpen ze bedrijven te voldoen aan de HACCP-principes in de voedingsindustrie, de GMP-richtlijnen in de farmaceutische sector en de algemene ISO 9000 normen.

Veiligheidsnormen
De technologie om zaken te detecteren beschermt tegen verontreiniging door vreemde stoffen en biedt hierdoor hogere veiligheidsnormen. Om de veiligheid nog extra te waarborgen, worden de producten van Elematic onafhankelijk ontworpen, geproduceerd en getest om efficiënte en reproduceerbare metaaldetectie-eigenschappen te garanderen.

Elematic
Sinds een aantal jaar heeft Nedelko het exclusieve distributeurschap verworven van het merk Elematic. Dit pakket bevat onder meer kabelbinders, krimpkousen, isolatietapes en beschermkousen. Naast het pakket kabelmontagematerialen is er een complete lijn pluggen en muurankers beschikbaar, welke naast topkwaliteit een ongekend scherpe prijs hebben.

Specialisten
Heb je vragen of wil je direct meer informatie over onze detecteerbare kabelbinders van Elematic? Bel dan direct met 0180 64 54 00. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

Geschreven door

Logo van:Detecteerbare kabelbinders van Elematic

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer