CableSafe veiligheidshaken

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: CableSafe veiligheidshaken

Zo’n 20% van de arbeidsongevallen wordt veroorzaakt door struikelen over losliggende kabels of leidingen. Wanneer deze los op de werkvloer liggen, is de kans op een ongeluk erg groot. CableSafe haken kunnen deze ongelukken voorkomen. Middels deze innovatieve S-haken is het eenvoudig losliggende kabels, slangen, snoeren of leidingen op te hangen. Deze haken zijn speciaal ontwikkeld voor de industrie waar veiligheid een topprioriteit heeft, zoals offshore, raffinaderijen, chemische fabrieken, scheepswerven, energiecentrales en andere grootschalige projecten.

De speciale S-haken zijn enorm robuust. De grootste CableSafe kan met gemak 190 kg aan kabels dragen. De CableSafe haken zijn namelijk gemaakt van glasvezel versterkt polyester en heeft hierdoor een uitermate lange levensduur. Ook heeft de CableSafe een ruim temperatuurbereik en is daarbij elektrisch isolerend.

Nedelko biedt CableSafe aan in veel verschillende maten en uitvoeringen. Voor donkere werkplekken zijn er bijvoorbeeld lichtgevende types verkrijgbaar. Op verzoek kunnen wij ook haken leveren met bedrijfsnaam of de huisstijlkleur van het bedrijf.

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website.

Nedelko | Jouw technisch specialist
Nedelko is al meer dan 65 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED-verlichting, duurzame energieoplossingen en identificatie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Heb je vragen of wil je direct meer informatie over CableSafe S-haken? Bel dan direct met 0180 64 54 00. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

CableSafe info icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:CableSafe veiligheidshaken

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer