Welkom op Solids, Pumps & Valves en M+R Rotterdam!

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Welkom op Solids, Pumps & Valves en M+R Rotterdam!

Eindelijk mogen en kunnen we elkaar weer face-to-face ontmoeten en nieuwe innovaties ontdekken op het eerste gerichte event voor de procesindustrie. Welkom op de vakbeurzen Solids, Pumps & Valves en M+R!

Article image of: Welkom op Solids, Pumps & Valves en M+R Rotterdam!

Het unieke van de combinatie van deze vakbeurzen is dat oplossingen voor het gehele proces centraal staan: traditionele componenten en installaties voor droge (Solids) en natte processen (Pumps & Valves). Met de toevoeging van vakbeurs M+R komt de focus nu ook te liggen op procesinstrumentatie en – automatisering. Het evenement transformeert hierdoor van een beurs met vooral traditionele installaties en componenten naar een totaalplatform met een sterkere focus op innovatie.

Recycling Area

Ook tijdens deze editie van dit evenement staat kennis delen centraal. Dit jaar delen de partners ISPT, KWR, TNO, Deltalinqs, iTanks & Aptean Foodware 365 kennis over optimalisatie van installaties, duurzaam produceren en veilig werken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van recycling en circulariteit in de procesindustrie? Bezoek dan de exposanten op de Recycling Area en ontdek de mogelijkheden.

Article image of: Welkom op Solids, Pumps & Valves en M+R Rotterdam!

Breed aanbod

Veilig zaken doen heeft deze editie extra prioriteit gekregen. Easyfairs doet er alles aan om het beursbezoek zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Toegang tot de beursvloer is daarom alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs (volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud).

Het brede aanbod van producten en diensten op Solids, Pumps & Valves en M+R zorgt ervoor dat u in één klap up-to-date bent. Bezoek bekende en mogelijk nog niet bekende leveranciers en woon de inspirerende workshops en presentaties bij die u verder helpen met de uitdagingen van vandaag en morgen.

Smart badge

Met behulp van uw smart badge kunt u digitaal een visitekaartje uitwisselen met deelnemers. U bepaalt zelf welke deelnemer u scant en van wie u achteraf informatie per e-mail ontvangt. Dit maakt uw bezoek gemakkelijk en efficiënt! U ontvangt in alle gevallen een korte vragenlijst na afloop van de beurs over uw bezoek. De resultaten hiervan helpen ons het evenement in de toekomst te verbeteren. ●

Namens alle deelnemers, partners en organisatie wensen wij u een prettig bezoek.

Bas van Gent
Business Unit Director Industrial

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark