Veilig, nauwkeurig en betrouwbaar:

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Veilig, nauwkeurig en betrouwbaar:

Bizerba presenteert de iS25-Ex en iS30-Ex weegterminals als twee nieuwe oplossingen voor gevaarlijke omgevingen. Daarnaast is de bestaande iS50-Ex opnieuw ontworpen en uitgerust met volledig nieuwe hardware. Bizerba voltooit zo zijn uitgebreide oplossingenportfolio voor gevaarlijke gebieden, die bestaat uit weegterminals en een brede selectie verschillende laadreceptoren.

Van handmatig wegen tot vullen, inspecteren, inbedrijfstelling en documentatie: zeer betrouwbaar zijn de weegterminals voor gevaarlijke omgevingen en de verscheidenheid aan laadreceptoren uit het iL-assortiment van Bizerba specifiek ontworpen voor gevaarlijke omgevingen. Variërend van oplossingen voor eenvoudige weeg- en inspectietoepassingen tot volledig programmeerbare industriële weegterminals met veel aangesloten laadreceptoren, voldoen de oplossingen van Bizerba aan de meest uiteenlopende vereisten, met optimale functionaliteit zelfs in de zwaarste productieomgevingen. Ze voldoen aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen en bieden ook optimale precisie en slijtvastheid op lange termijn.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Bizerba Nederland B.V.

Bizerba biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd unieke oplossingenportfolio van hardware en software rondom de centrale grootheid ”gewicht”. Dit aanbod omvat producten en... Lees meer