Type 3321CT: volledig gesloten rvs-uitvoering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Type 3321CT: volledig gesloten rvs-uitvoering

Bij de Clean Techversie van type 3321 zijn alle externe en natte ventielonderdelen gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor is dit ventiel duurzaam bestand tegen het gebruik van verschillende externe en interne reinigingsmiddelen. Type 3321CT wordt ingezet in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie voor bijvoorbeeld culinaire stoom. Deze uitvoering waarborgt een hoge productkwaliteit bij het produceren van onder meer voedsel, drank en farmaceutica.

Inbouw in beperkte ruimtes
Doordat het ventiel circa 60 procent compacter en lichter is dan andere industriële regelventielen, is een eenvoudige en efficiënte inbouw in beperkte ruimtes mogelijk.

Breed inzetbaar
Dankzij een nauwkeurige en betrouwbare klepstandsteller kan men het ventiel eenvoudig opstarten en bedienen. Daarnaast zorgt de modulaire opbouw voor een brede inzetbaarheid van de aandrijving en klepstandsteller en zijn deze onderdelen daardoor uitwisselbaar met andere SAMSON ventielen.

Productkenmerken
– Volledig gesloten rvs-uitvoering.
– Compact en lichtgewicht.
– Geschikt voor regel- en open/dichttoepassingen.
– Digitale klepstandsteller.
– Modulair.

Voor meer informatie over dit ventiel: Klik op “Meer info Type 3321CT”.

Meer info Type 3321CT icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Type 3321CT: volledig gesloten rvs-uitvoering

SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON REGELTECHNIEK adviseert, levert en verricht service aan SAMSON regelventielen en veiligheidsafsluiters voor procesinstallaties in Nederland. Ook bieden wij Industrie 4.0 softwareoplossingen voor het monitoren van regelventielen in een plant. Lees meer