Series 9000 draaibare messing koppelingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Series 9000 draaibare messing koppelingen
Article image of: Series 9000 draaibare messing koppelingen

Onze nieuwe Series 9000 draaibare koppelingen bieden nu nog meer mogelijkheden voor eenvoudige installatie t.b.v. de remsystemen voor trucks en trailers. We hebben de messing draaibare koppeling opnieuw geëngineerd, met als resultaat een basis draadplug waarop verschillende contradelen gebruikt kunnen worden. Een vertrouwd en bewezen concept met slimme nieuwe toevoegingen.

De Series 9000 draaibare koppelingen bieden flexibiliteit, compacte afmetingen en een eenvoudige en robuuste luchtleidingverbinding. Snel en zeker te koppelen én ontkoppelen. Veilige verbindingen zijn cruciaal in de transportindustrie vanwege de zware omstandigheden bij zowel hoge als lage temperaturen en drukken. Daarom ontwikkelt Camozzi Automation hoogwaardige componenten en systemen die de prestaties van voertuigen verbeteren.

Brochure icon.arrow--dark

geschreven door

Camozzi Automation B.V.

Camozzi Automation behoort tot de grootste Europese producenten van pneumatische en elektrische aandrijvingen en heeft daarnaast een compleet programma vacuüm producten. Sinds de oprichting in 1964 heeft Camozzi zich ontwikkeld... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer