Seminars over digitalisering

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
13 maart 2023
Article image of: Seminars over digitalisering

Op 28 en 29 maart 2023 organiseert Krohne Academy een aantal seminars met als thema ‘Digitaliseren in de praktijk’. Digitalisering is een belangrijk thema in de procesindustrie, omdat het de productie efficiënter maakt, tracking & tracing verbetert en ook de efficiëntie van het onderhoud verhoogt. De voordelen zijn evident, de nadelen te overzien, volgens Krohne: digitalisering vereist een initiële investering, maar die wordt in de regel snel weer terugverdiend.

Daarnaast is een sluitende cybersecurity van belang, maar die hindernis is snel genomen, mede gezien het feit dat de industrie steeds vaker verplicht wordt om te voldoen aan allerlei cybersecuritynormen. Een ander thema is de relatie tussen arbeidsmarkt en digitalisering. Georganiseerd in samenwerking met Samson Regeltechniek, Schneider Electric, Focus-On en Phoenix Contact gaan de seminars onder andere in op meet- en regeltechnische aspecten, asset management, cybersecurity, digitalisering, digital field services, diagnostiek en datatransmissie.

Bedoeld voor (plant)managers en engineers die zich bezighouden met instrumentatie, automatisering, onderhoud en productieprocessen in de procesindustrie. Naast het lezingenprogramma en de live-demo’s, tonen de deelnemende bedrijven tijdens de pauze op de beursvloer hun producten, diensten en expertise.

Kosteloos aanmelden icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark