Onderhoud aan afsluiters laat u over aan experts

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Onderhoud aan afsluiters laat u over aan experts
Article image of: Onderhoud aan afsluiters laat u over aan experts

Bent u op zoek naar een goed onderhoudsbedrijf voor uw (stoom)afsluiters? En kijkt u hierbij kritisch naar de kosten? Dan brengt Hitma u graag in contact met BetaTec. Hitma is namelijk een samenwerkingsverband aangegaan met dit Duitse servicebedrijf. Een familiebedrijf met jarenlange ervaring met service aan standaard en hoge druk-afsluiters die worden toegepast in energiecentrales, papierfabrieken, afvalverwerkingsbedrijven en andere stoomtoepassingen, zoals in de (petro)chemie.

Refenties
De onderhoudsmedewerkers van BetaTec beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten en werken in Duitsland en de Benelux voor gerenommeerde industriële bedrijven en (kern)energiecentrales. U kunt voor referenties hun website raadplegen.

Aantrekkelijk uurtarief
BetaTec voert onderhoud uit op afsluiters van verschillende fabrikaten. Ze gebruiken de originele onderdelen, maar ook reverse engineering van onderdelen / afsluiters is mogelijk. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief.

Mobiele onderhoudsapparatuur
Onderhoud op locatie (onsite service) vormt de belangrijkste serviceactiviteit van BetaTec. Ze beschikken hiervoor over een breed scala aan mobiele apparatuur om de afsluiters ter plaatsen te reviseren. Daarnaast kunnen de servicemonteurs gebruik maken van containers die volledig zijn ingericht als werkplaats.

Trainingen afsluiters
Bij BetaTec ervaren ze dat kennis over afsluiters en onderhoud aan afsluiters binnen de industrie en energiecentrales afneemt. Om die reden heeft BetaTec een academie opgericht waar ze hun eigen servicemedewerkers, maar ook eindgebruikers opleiden.

Informeer naar de mogelijkheden
Wilt u meer weten over BetaTec, de onderhoudswerkzaamheden die u door hen kunt laten uitvoeren en het uurtarief dat zij hiervoor berekenen? Of wilt informatie ontvangen over de trainingsmogelijkheden bij BetaTec? Neem dan contact met op met Carlo Braun van Hitma.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Onderhoud aan afsluiters laat u over aan experts

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer