NIEUW, montagehulpstukken voor krachtopnemers type 350.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: NIEUW, montagehulpstukken voor krachtopnemers type 350.
Article image of: NIEUW, montagehulpstukken voor krachtopnemers type 350.

Moderne industriële weegtechniek vereist nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Hiervoor bewezen de “shearbeam” krachtopnemers hun waarde. Bovendien blijken zij robuust en gemakkelijk in te bouwen. Ook de beschikbare draagvermogens, vanaf 300 tot en 10 000 kg, maakt dat zij vrijwel overal inzetbaar zijn.

Echter, in de praktijk komen de voortreffelijke eigenschappen van deze opnemers niet altijd volledig tot hun recht. Een optimaal resultaat vereist namelijk een perfecte montage. Deze nieuwe hulpstukken bieden hier zekerheid. De stabiele bodemplaat geeft de opnemer een perfecte ondergrond, een draadeind maakt de weegopstelling voor buitenopstelling windvast en een rubberen demper beschermt de opnemer tegen trillingen en zwerfstromen.

U hebt de keuze uit verzinkt stalen en roestvrij stalen modellen.

geschreven door

Logo van:NIEUW, montagehulpstukken voor krachtopnemers type 350.

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer