Masterfilter is van de partij op de Drinktec in München

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Masterfilter is van de partij op de Drinktec in München

VAN 12 TOT 16 SEPTEMBER 2022 ZAL MÜNCHEN DE ONTMOETINGSPLAATS ZIJN VOOR DE DRANKEN- EN VLOEIBARE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE.

Alle experts uit de branche zullen weer deelnemen aan discussies van het hoogste kaliber over innovaties en inspiraties en daar mag Masterfilter natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar hebben we weer vele noviteiten op onze stand in Hal 3, Stand 306 voor jou in petto.

Wat maakt Drinktec zo uniek?
Bijna alle leveranciers over de hele wereld zijn aanwezig. Zij zullen de complete waardeketen in de productie van dranken en vloeibare levensmiddelen laten zien. Het scala aan oplossingen strekt zich uit van ingrediënten tot procestechnologie en van afvul- en verpakkingstechnologie tot logistieke oplossingen.

OOK MASTERFILTER IS VAN DE PARTIJ OP DE DRINKTEC IN MÜNCHEN, JE VINDT ONS IN HAL 3, STAND 306.
Wij zullen er diverse noviteiten laten zien op het gebied van filtratie, filters, filterhuizen etc. die voor het grote deel gewoon uit voorraad Benelux snel leverbaar zijn.

Toegangskaarten nodig? Laat het ons weten.

Tot ziens op onze stand, meer info over der Drinktec vindt je op de website Drinktec.

Geschreven door

Masterfilter Nederland

Masterfilter levert oplossingen voor alle kritische filter toepassingen. We zijn gespecialiseerd in high end solutions in PES en PTFE membraan filters, absoluut in nominaal diepte filters van zeer hoge kwaliteit.... Lees meer