Hoe stoom voedselveilig integreren in kwaliteitssysteem

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
50 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hoe stoom voedselveilig integreren in kwaliteitssysteem

In samenwerking met Spirax Sarco en Burggraaf & Partners organiseert Safe Food Factory een eendaagse cursus over ”Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie”.

Stoom wordt op allerlei plaatsen in de fabriek gebruikt. Voor het opwarmen van productieprocessen of het steriliseren van een productielijn. Stoom kan direct of indirect in contact komen met het product en moet daarom voedselveilig zijn.

Naast de wettelijke voorschriften en beschrijvingen van normen wordt m.n. op de praktische kant ingegaan met talloze voorbeelden waar het fout is gegaan.

Een cursus voor kwaliteitsverantwoordelijken binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook geschikt voor technische dienst, project managers, procestechnologen en productontwikkelaars.

Geschreven door

Safe Food Factory

Safe Food Factory is een platform waar problemen op het raakvlak tussen verschillende partijen in de voedselbereiding aan de orde komen en waarbij de voedselveiligheid centraal staat. Safe Food Factory... Lees meer