Georg Schuenemann filters bij Flowquip-process solutions

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Georg Schuenemann filters bij Flowquip-process solutions

Sinds februari j.l is Flowquip-process solutions exclusief agent voor de Benelux van filterprogramma van Georg Schuenemann GmbH (SAB-Bremen)

Schünemann opereert al meer dan 80 jaar succesvol met expertise en ervaring op het gebied van speciale fittingen, filters en filtersystemen. Aan onze producten worden hoge kwaliteitseisen gesteld en sommige worden onder extreme omstandigheden gebruikt.

Onze producten worden uitsluitend in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en getest. Dit maakt ons onafhankelijk van derden en stelt ons in staat om snel en op elk moment te reageren met technisch geavanceerde systeemoplossingen die zijn afgestemd op de individuele wensen van onze klanten. Daarnaast kunnen wij dankzij ons brede assortiment aan producten onze klanten voor vrijwel elk probleem een ​​oplossing bieden.

Schuenemann manuele en automatische (Bernoulli principe) worden o.a. toegepast in de waterbehandeling, de chemische- en petrochemische industrie en de maritime industrie.

Geschreven door

Scherzinger Pumpen GmbH&Co KG

We are your, DYNAMIC, Flexible and experienced Problem solver. We develop and produce your Individual, Precise and High quality pump system. Sinds 1937 ontwikkeld en produceert Scherzinger Pumpen hoogwaardige tandwielpompen.voor... Lees meer