Flyer Repico® RVS koppelingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Flyer Repico® RVS koppelingen

Repico® roestvrijstalen buiskoppelingen en reparatiekoppelingen bieden een snelle en eenvoudige verbindingsoplossing voor alle buizen met mogelijkheid tot hoekafbuiging en eenvoudige bediening dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp. Om een ​​snel overzicht te geven van alle voordelen en toepassingsvoorbeelden hebben we een Repico® folder gemaakt. Als u een gedrukt exemplaar of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Slechts een paar minuten installatietijd
Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare verbinding tussen de leidingen met specifieke media? Of heeft u onverhoopt een lekkage? Met de Repico® roestvast stalen koppeling creëert u snel en eenvoudig een trekvaste of flexibele verbinding tussen twee buizen. Pas bij een lekkage de Repico® reparatiekoppeling toe, slechts een paar minuten installatietijd. Afhankelijk van de toepassing kunt u een keuze maken uit de verschillende rubber kwaliteiten EPDM, NBR, Silicone en FKM. Indien gewenst is ook maatwerk mogelijk. De Repico®-producten kunnen worden gebruikt binnen de markten: industrie, scheepsbouw, gas, riolering, water en brandbestrijding.

Lichtgewicht en compact ontwerp
Het Repico® productprogramma van AVK bestaat uit roestvrijstalen buiskoppelingen en reparatiekoppelingen voor buisdiameters van DN 15 tot DN 2000. Het Repico® assortiment biedt een snelle en eenvoudige verbindingsoplossing voor alle leidingen met de mogelijkheid van hoekafbuiging en eenvoudige bediening dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp. Het belangrijkste verschil tussen een Repico® reparatieklem en een Repico® koppeling is dat de rubberen afdichting niet uit één stuk bestaat en geen gripringen heeft. De gespleten afdichting zorgt ervoor dat de klem rond de pijp kan worden geplaatst, maar heeft dezelfde progressieve afdichting.

Download flyer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Flyer Repico® RVS koppelingen

AVK Industrial Nederland BV

UW LEVERANCIER VOOR INDUSTRIËLE AFSLUITERS, BRANDKRANEN, APPENDAGES EN ACCESSOIRES Lees meer