Ebook: ‘Wat is een Flowmeter?’

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
50 bekeken 7 december 2022
Article image of: Ebook: ‘Wat is een Flowmeter?’

Heb je een flowmeter of debietmeter nodig in jouw proces? Dan is het belangrijk om te weten waar je rekening mee moet houden als je deze selecteert. Wist je trouwens dat ‘debietmeter’ een synoniem is voor ‘flowmeter’? Wij helpen je graag op weg om de beste keuze te maken.

Flowmeters zijn vaak een cruciaal instrument in onderzoeksopstellingen of in samengebouwde ‘skids’. Dit kan een flowmeter zijn geschikt voor gas, voor vloeistof of damp.
Om de juiste flowmeter te kiezen, moet je een aantal stappen doorlopen. Er is natuurlijk een verschil tussen industriële en laboratoriumtoepassingen, maar de meeste criteria zijn voor beide toepassingen relevant.

Download ons ebook (beschikbaar in Nederlands, Engels, Frans en Duits) waarin wordt uitgelegd wat flowmeters zijn, hoe ze werken, waar ze voor worden gebruikt en welke criteria belangrijk zijn om de beste flowmeter voor jouw specifieke toepassing te kiezen.

Download e-book icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ebook: ‘Wat is een Flowmeter?’

Bronkhorst Nederland BV

Bronkhorst High-Tech biedt het meest uitgebreide productenpakket aan thermische en coriolis Mass Flow Meters en Controllers ter wereld. De producten zijn beschikbaar voor toepassingen in laboratoria, de industrie en voor... Lees meer