Bornemann SLH-4U hygiënische spindelpomp / schroefspindelpomp

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
39 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bornemann SLH-4U hygiënische spindelpomp / schroefspindelpomp

De Bornemann SLH-4U spindelpomp kan zowel op laag- als hoogviskeuze vloeistoffen hoge prestaties leveren en is geschikt voor hoge drukken en de meest gevoelige vloeistoffen.

De hoogwaardige technologie van de pomp biedt het hoogste niveau van hygiëne en reinigbaarheid en staat garant voor een pulsatievrije flow en lage onderhoudskosten. Het 2-in-1 werkingsprincipe maakt het bovendien mogelijk om de pompen niet alleen als transport- maar ook als CIP-pomp toe te passen. Hierdoor is de aanschaf van een aparte CIP-pomp overbodig.

Met zijn modulaire opbouw, met minder componenten, is de nieuwe SLH-4U een prijstechnisch aantrekkelijke aanvulling op de succesvolle SLH serie van Bornemann. Opvallend verschil met de SLH-4G is dat de zuig- en persaansluitingen samen met het pomphuis éen onderdeel vormen.

Voor een optimaal niveau van reinigbaarheid is de SLH-4U spindelpomp optioneel leverbaar gemonteerd op een hygiënisch flensframe.

De SLH-4U pomp is beschikbaar in 3 bouwgroottes en met verschillende spindelmaten.

Druk: tot 40 bar
Capaciteit: tot 150 m3/uur
Viscositeit: tot 1.000.000 cP

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bornemann SLH-4U hygiënische spindelpomp / schroefspindelpomp

Spin Pompen B.V.

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau... Lees meer