Bornemann SLH-4G hygiënische spindelpomp / schroefspindelpomp

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
51 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bornemann SLH-4G hygiënische spindelpomp / schroefspindelpomp

Door hun bewezen voordelen en betrouwbaarheid zijn de hygiënische spindelpompen van Bornemann op steeds grotere schaal de standaard geworden in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie.

Het gehele design van de SLH-4G serie is gericht op een ultiem niveau van hygiëne. Het “tube-design” optimaliseert de inwendige en uitwendige reinigbaarheid van de pomp. De 4G is de eerste verdringerpomp op de markt met het Ehedg el aseptic class I certificaat. Het hygiënische flensframe, waar de SLH-4G pompen optioneel mee worden geleverd, zorgt voor een optimaal hygiëneniveau van het frame zelf en de ruimte onder het frame en de pomp. Dit unieke frame maakt het hygiënische concept van de Bornemann SLH-4G helemaal af.

De spindelpompen van Bornemann kunnen zowel op laag- als hoogviskeuze vloeistoffen hoge prestaties leveren, met een pulsatievrije flow. Ook zijn de pomp in staat om de CIP-reiniging van de installatie voor hun rekening te nemen. Het gebruik van een separate CIP-pomp en andere randapparatuur is overbodig.

Druk: tot 40 bar
Capaciteit: tot 300 m3/uur
Viscositeit: tot 1.000.000 cP

websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bornemann SLH-4G hygiënische spindelpomp / schroefspindelpomp

Spin Pompen B.V.

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau... Lees meer