World Hydrogen 2023 Summit & Exhibition; Emerson presenteert oplossingen voor de toekomst van waterstof

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
69 bekeken 1 mei 2023
Article image of: World Hydrogen 2023 Summit & Exhibition; Emerson presenteert oplossingen voor de toekomst van waterstof

Emerson zal zijn uitgebreide assortiment meet-, regel-, software- en elektrische technologieën tentoonstellen op World Hydrogen 2023, 9-11 mei in Rotterdam Ahoy, Nederland.

Ons brede portfolio van groene waterstofproducten en -oplossingen is ontworpen om u te helpen de uitdagingen van de productie, distributie en het eindgebruik van waterstofbrandstof aan te gaan. Emerson stelt u in staat om de waterstofprojecten van morgen te bouwen met bewezen, hoogwaardige, eenvoudig te onderhouden oplossingen, terwijl u gegevens gebruikt om uw proces te optimaliseren en de uitvaltijd te verminderen door middel van voorspellend onderhoud.

In stand C22 wordt benadrukt hoe Emerson’s besturings- en veiligheidssystemen, meetapparatuur, pneumatische oplossingen, verlichting en elektrische componenten, en flow control-oplossingen een veilige en nauwkeurige besturing bieden om de productie-efficiëntie en -zuiverheid te optimaliseren, een veilige distributie te garanderen en de veiligheid en efficiëntie van brandstofcellen te maximaliseren.

Naast onze aanwezigheid op de beursvloer kunt u ons ook vinden op de Summit, alwaar Emerson’s Nicolas Marti, Business Development Manager EMEA – Alternative Fuel, als panel member een bijdrage levert aan de discussies.

Stand C22 in Hal 6

Product hoogtepunten:

TESCOM™ 26-2000 Serie Ontluchtingsdrukregelaars
De 26-2000 Serie is een hogedruk drukregelaar met zuiger, ideaal voor een reeks van toepassingen, waaronder waterstof dispensers, R & D laboratoria, druk vullen, kalibratie testen, barst testers, component testen en hoge druk hydraulische of pneumatische toepassingen. De TESCOM 26-2000 Serie ontluchtingsdrukregelaar heeft een gescheiden lekpoort met inlaatdrukwaarden van 413-1034 bar / 6,000-15,000 psig. Een standaard 40-micron intern filter (modellen met zachte zitting) verhoogt de levensduur. De 26-2000 serie is verkrijgbaar in koepel-, veer- en luchtbelastingsversies en gaat goed samen met de TESCOM ER5000 elektropneumatische regelaar.

TESCOM™ VAVG Serie Ventielen
VA en VG Serie zijn luchtbediende kleppen met normaal open/normaal gesloten mogelijkheden, werkdrukken van 414, 690, en 1034 bar / 6,000, 10,000, en 15,000 psig, zeer lange levensduur, gereduceerde footprint en eenvoudig onderhoud zonder demontage. Geschikt voor vloeistof- en gastoepassingen. Ideaal voor gebruik in waterstoftankstations, het testen van hoge drukcycli, pneumatische en hydraulische bedieningspanelen en onderzoek en ontwikkeling.

ASCO™ Serie 290 Pneumatisch bediende afsluiters
De ASCO Serie 290 is een drukgestuurde, direct werkende, klepafsluiter met doorstroom onder de zitting, gebouwd voor veeleisende toepassingen. Deze productserie is geschikt voor een verscheidenheid aan elektrolysetoepassingen, zoals waterstof en zuurstof, maar ook lucht of stikstof en zuiver water. Hij is ook geschikt voor hoge temperaturen tot 250°C en voor SOEC-toepassingen.

TopWorx™ TVL
De TV-serie is ontworpen om een compacte, robuuste en betrouwbare oplossing te bieden voor veeleisende toepassingen waarbij gewicht en ruimte belangrijk zijn. De TopWorx TVL levert uitstekende prestaties door volledige functionaliteit te bieden in een compacte, direct te monteren behuizing voor discrete klepregeling en klepstandbewaking. Alle oplossingen uit de TV-serie zijn geschikt voor gebruik in gevaarlijke omgevingen en zijn wereldwijd gecertificeerd: IECEx, ATEX en UL. Het modulaire ontwerp biedt een verscheidenheid aan positiesensoren, geïntegreerde magneetventielen en busnetwerken.

De GO™ Switch technologie is beschikbaar in configuraties met twee of vier schakelaars, wat de betrouwbaarheid van de oplossing ten goede komt. Voor een betere procesregeling zijn geïntegreerde magneetventielen beschikbaar in optionele configuraties met twee schakelaars.

Geschreven door

Emerson (ASCO Controls BV)

ASCO Controls BV is gevestigd in Ede en is de leverancier van ASCO, AVENTICS, TESCOM en TopWorx productoplossingen voor de industriële markt. Denk daarbij aan magneetafsluiters, magneetventielen, switchboxen, cilinders, ventieleilanden, positoners, enz Lees meer