Vlinderkleppen voor food & beverage industrie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
133 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vlinderkleppen voor food & beverage industrie

InterApp heeft om haar klanten in de voedingsindustrie extra hygiëne en veiligheid te bieden, een reeks blauwe voeringen ontwikkeld voor haar Desponia® vlinderklep. Deze vlinderklep heeft een grote variatie in materiaal- en combinatiemogelijkheden en voldoet daarmee aan de eisen van de voedingsindustrie. De blauwe kleur geniet de voorkeur voor toepassingen in de voedingsindustrie vanwege een betere zichtbaarheid van mogelijke verontreinigingen, omdat deze kleur sterk afwijkt van de meest geproduceerde voedingsmiddelen.

Uitgebreide configuratiemogelijkheden voor de voedingsindustrie
De Desponia® vlinderklep kan worden voorzien van een RVS klepblad, welke ook gepolijst beschikbaar is voor de voedingsindustrie. Desponia® vlinderkleppen voldoen aan de EG 1935/2004- en de FDA-voorschriften voor de voedingsindustrie.

AVK Industrial Nederland, partner van InterApp industriële afsluiters
AVK Industrial Nederland is de leverancier van de kwalitatief hoogwaardige industriële afsluiters en andere technische oplossingen van InterApp voor het industriële segment in Nederland. Het product assortiment omvat ook centrische, dubbel-excentrische en drievoudige excentrische vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires. Deze zijn bruikbaar voor industriële toepassingen zoals chemie, olie en gas, waterbehandeling, staal, farmaceutica, pulp en papier, energie en andere. InterApp, met haar hoofdkantoor in Zwitserland, maakt deel uit van de AVK Group.

Download meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Vlinderkleppen voor food & beverage industrie

AVK Industrial Nederland BV

UW LEVERANCIER VOOR INDUSTRIËLE AFSLUITERS, BRANDKRANEN, APPENDAGES EN ACCESSOIRES Lees meer