Veelzijdige nieuwe datamanager op DIN-rail

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Veelzijdige nieuwe datamanager op DIN-rail

De functie van recorders zijn in de procesautomatisering sterk veranderd. Wat in het begin puur een unit voor het registreren van gegevens was, zijn recorders nu uitgerust als kleine, multifunctionele units met logische functies, I/O mogelijkheden, busverbindingen en communicatie-interfaces die open staan voor bovenliggende systemen.

De Advanced Data Manager Memograph M van Endress+Hauser is niet alleen een datamanager, maar een flexibel en geavanceerd systeem voor de registratie van proceswaarden. Met zijn intuïtieve bedieningsconcept kan hij eenvoudig en snel worden aangepast aan de betreffende toepassing. De gemeten proceswaarden worden duidelijk aangegeven op het scherm en veilig geregistreerd. Bovendien worden de grenswaarden bewaakt en geanalyseerd. Zowel de gemeten als de berekende waarden kunnen via alle gangbare communicatieprotocollen eenvoudig worden doorgestuurd naar hoogwaardige systemen. Op dezelfde manier kunnen afzonderlijke installatiemodules met elkaar worden verbonden.

De nieuwe Memograph M RSG45 DIN-rail voor paneel-/kastmontage of veldbehuizing blinkt uit in toepassingen waarvoor niet noodzakelijkerwijs een lokaal display nodig is, zoals gateway-functies of communicatietaken. De nieuwe verbeterde webserver maakt een perfecte visualisatie, eenvoudige installatie en bediening mogelijk.

De veelzijdige RSG45 biedt vele voordelen als het gaat om registratie, visualisatie en communicatie. Het is niet alleen een datamanager maar een flexibel high-performance-systeem voor integratie, I/O mogelijkheden, slimme solutionconcepten.

Kort samengevat, overal waar registratie, visualisatie, analyse en communicatie van procesparameters nodig zijn, maakt dit de Memograph tot een alleskunner voor het juiste systeem.

Meer info icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Veelzijdige nieuwe datamanager op DIN-rail

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer