Topdrukte op de stand van Spin Pompen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Topdrukte op de stand van Spin Pompen
Article image of: Topdrukte op de stand van Spin Pompen

Van 2 t/m 5 oktober jl. heeft Spin Pompen deelgenomen aan de WoTS/Industrial Processing beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

“Met ruim 200 bezoekers kijken wij terug op een bijzonder succesvolle beursweek.”, aldus Emile Koster, directeur van Spin Pompen. “Als je bedenkt dat wij dit jaar voor een bescheiden stand van maar 25 m2 hadden gekozen, mogen wij zeker trots zijn op dit resultaat. Naast de unieke getoonde pompoplossingen denk ik dat de opvallende uitstraling van onze stand, in combinatie met de gunstige ligging, bijgedragen heeft aan deze grote aanloop. Ondanks onze uitgebreide bezetting van minimaal 5 personen waren er zelfs momenten dat we niet iedereen persoonlijk te woord konden staan.”

Op de stand van Spin Pompen werd enthousiast gereageerd op de diverse gepresenteerde hygiënische pompen en systemen. Bezoekers hadden veel interesse in de SLH-4G-6000 pomp van Bornemann: de grootste EHEDG gecertificeerde spindelpomp die in de markt leverbaar is.

Spin Pompen ontving bovendien veel positieve reacties op de unieke mogelijkheden van de hygiënische Mouvex oscillerende zuigerpompen, waarmee voedingsproducenten aanzienlijke besparingen kunnen behalen. Ook wist de getoonde hygiënische dynamische mixer Dosymix de aandacht van vele bezoekers te trekken. Deze unieke oplossing van producent PCM maakt het mogelijk om twee viskeuze vloeistofstromen zonder shear of beschadiging homogeen te mengen.

“Het succes tijdens de beurs is voor mij een duidelijk signaal dat ons hoogwaardige hygiënische pompenpakket en onze aanpak goed aansluiten bij de huidige behoeftes en uitdagingen van de voedingsmiddelenindustrie in Nederland en België”, voegt de heer Koster toe. “En ik wil alle bezoekers van onze stand van harte bedanken voor hun interesse, vertrouwen en enthousiasme”.

Mocht u de WoTs/Industrial Processing hebben gemist en wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hygiënische verdringerpompen en vatenledigers, neem dan contact op met de specialisten van Spin Pompen.

website icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Topdrukte op de stand van Spin Pompen

Spin Pompen B.V.

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer