Nieuwe single-use klembanden met één hand te bevestigen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe single-use klembanden met één hand te bevestigen

De (bio)farmaceutische industrie maakt steeds meer gebruik van single-use technologie. Ook tri-clover klembanden zijn in single-use uitvoering verkrijgbaar. Sinds kort brengt HITMA UltraPure een nieuw soort tri-clover koppelingen op de markt met de voordelen van single-use plus extra gebruiksgemak: De PHARMALok.

Eenvoudig kliksysteem
Fabrikant Nordson heeft sanitaire single-use klemkoppelingen ontwikkeld die een uitstekend alternatief bieden voor gangbare tri-clover klembanden. Deze PHARMALok™ klemmen zijn uitgerust met een eenvoudig kliksysteem voor extra gebruiksgemak.
Hiermee behoort het onhandig aandraaien van klemmen aandraaien tot het verleden. De PHARMALok is met één hand en zonder gereedschap te bevestigen.

Altijd een veilige aansluiting
Groot voordeel van het kliksysteem van de PHARMALok-klemmen is dat ze hierdoor altijd op dezelfde manier worden bevestigd. Het maakt niet wie dat doet. Altijd dezelfde aansluiting en binnen een paar seconden aangebracht. Geen zorgen meer over lekkage doordat de klem te strak of juist niet ver genoeg is vastgedraaid.

Eenvoudig assembleren
De PHARMALok maakt assembleren eenvoudig. Fittingen worden met behulp van deze klemmen moeiteloos aan aseptische (monstername)zakken en filters gekoppeld en de gebruiker profiteert van het gemak en de voordelen van single-use technologie. Uiteraard voldoen de PHARMALok-klemmen volledig aan de Asme bpe 2014 DT-9.3.1 hygiënische ontwerpcriteria.

Verschillende maten en kleuren
De PHARMALok-klembanden zijn standaard verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren blauw en wit. Custom made zijn er ook in andere kleuren mogelijk. Ideaal als men verschillende productstromen wil onderscheiden.
Gratis een PHARMALok-klemband testen?
Geïnteresseerden kunnen gratis de PHARMALok-klem uitproberen. Via de website van HITMA UltraPure kan een proefexemplaar worden aangevraagd.

Vraag aan icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe single-use klembanden met één hand te bevestigen

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen... Lees meer