Nieuwe Schneider Electric vortex-flowmeter met sanitaire aansluiting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Schneider Electric vortex-flowmeter met sanitaire aansluiting

Hitma heeft het instrumentatiepakket uitgebreid met de 84CS serie vortex-massaflowmeters met sanitaire aansluiting van Schneider Electric. Deze massaflowmeter is een aanvulling op het assortiment intelligente, krachtige vortex-flowmeters van Schneider Electric (voorheen Foxboro).

De sanitaire aansluiting maakt de 84CS uitermate geschikt voor processen binnen de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Dit type massaflowmeter is verkrijgbaar met 4 tot 20 mA, HART7- en of Modbus-communicatie en kan optioneel worden uitgerust met temperatuurcompensatie voor massaflowmeting van verzadigde stoom (saturated steam) en vloeistoffen. Daarnaast beschikt de Foxboro 84CS over de gepatenteerde Active Tuning-technologie die de nauwkeurigheid aanzienlijk verbetert bij een Reynolds-getal vanaf 5000.

De 84CS is leverbaar met TriClamp-, I-line, DIN 11851- of ISS (ISO 2853) zuivelkoppeling, RJT (BS 1864) of ANSI-aansluiting. Naast de vortex-flowmeters met sanitaire aansluiting zijn er ook uitvoeringen met flens-, wafer- of draadaansluiting. De complete 84C serie van Schneider Electric is explosieveilig gecertificeerd als intrinsiekveilig en explosievast volgens ATEX, IECex, FM, CSA, Inmetro, KOSHA, NEPSI en EAC. De 84CS serie is daarnaast ook 3A-gecertificeerd voor sanitaire toepassing in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Schneider Electric vortex-flowmeter met sanitaire aansluiting

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen... Lees meer