Mouvex Sls ehedg-gecertificeerde oscillerende zuigerpomp

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
33 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mouvex Sls ehedg-gecertificeerde oscillerende zuigerpomp

De SLS pompen van Mouvex zijn speciaal ontworpen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie en voldoen aan de strengste hygiëne-eisen. De pompen zijn volledig uitgevoerd in roestvaststaal, EHEDG en EC 1935/2004 gecertificeerd en geschikt voor CIP/SIP reiniging.

Door hun sealless design hebben de SLS pompen een langere levensduur en zijn 100% dicht. De complete SLS range is uitgerust met een dubbelwandige balg. Hierdoor is er een dubbele zekerheid tegen lekkage en wordt een optimale productveiligheid gegarandeerd.

De Mouvex pompen hebben een pulsatievrije werking met minimale slip. Het unieke werkingsprincipe zorgt ook voor een zeer zachte productbehandeling en wordt hierdoor veel toegepast voor het verpompen van shear-gevoelige voedingsmiddelen, zoals yoghurt, room, mayonaise en eiproducten. Dit werkingsprincipe is bovendien bijzonder geschikt voor in-line doseerapplicaties van bijvoorbeeld geur-, kleur- en smaakstoffen.

Met de Product Recovery mogelijkheid van de Mouvex pompen kunt u duizenden euro`s besparen. Mouvex pompen zijn zelfaanzuigend en kunnen lucht comprimeren. Zo worden zuig- en persleidingen beter geleegd en wordt het verlies van restproduct met minstens 60 tot 80% verlaagd.

Druk: tot 16 bar
Capaciteit: tot 36 m3/uur
Viscositeit: tot 10.000 cP

Website icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Mouvex Sls ehedg-gecertificeerde oscillerende zuigerpomp

Spin Pompen B.V.

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau... Lees meer