Mijlpaal: het Inventflow Service Center verwelkomt de 500e gebruiker!

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
110 bekeken 25 april 2023
Article image of: Mijlpaal: het Inventflow Service Center verwelkomt de 500e gebruiker!

500 Inventflow Service Center gebruikers!
Het Inventflow Service Center heeft een mijlpaal bereikt van 500 gebruikers, wat een prestatie is waar het hele team trots op kan zijn. De software is opgericht om klanten te helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de efficiëntie van al haar pompen.

Het Inventflow Service Center team blijft zich inzetten om zijn diensten verder te verbeteren en uit te breiden met de nieuwste technologieën, zoals live conditiemonitoring. Het team is vastbesloten om de beste service en ondersteuning te blijven bieden aan het groeiende klantenbestand!

Dé aanvulling op uw onderhoudssysteem
Het Service Center is dé aanvulling op uw onderhoudssysteem (SAP, Ultimo, etc). Uw pompdata wordt aangevuld door onze specialistische kennis, waardoor u volledig inzicht heeft in uw pompenpark en wij u optimaal en efficiënt kunnen ondersteunen!

Al uw pompdata overzichtelijk, realtime in PowerBI!
PowerBI is een krachtige tool die wordt gebruikt voor business intelligence en datavisualisatie. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om gegevens te importeren uit verschillende bronnen en deze om te zetten in bruikbare inzichten. Inventflow zet PowerBI steeds vaker in voor de visualisatie van pompdata.

Door middel van interactieve dashboards, gevoed door data uit het Service Center en van ABB Smart Sensors, kunt u de prestaties van pompen in real-time bekijken, zoals druk, stroom, debiet en temperatuur. Verder wordt u voorzien van waardevolle inzichten zoals de leeftijd van uw pompenpark, het aantal pompen per merk, de benodigde voorraad van spare parts voor cruciale pompen, en meer!

De belangrijkste Inventflow Service Center features op een rij
– Inventarisatie door Inventflow: onze Service Engineers inventariseren alle pompen bij u op locatie en vullen de ontbrekende data aan.
– Alle pompgegevens digitaal beschikbaar: volledig inzicht in uw pompgegevens met bijbehorende foto’s en documentatie.
– 24/7 Service & Support: door volledig inzicht te hebben in uw pompenpark ondersteunen wij u direct daar waar nodig.
– De basis voor uw onderhoudsplan: door de onderhoudsconditie van uw pompen continu te monitoren en te analyseren kunt u gericht en planmatig onderhoud uitvoeren.
– Asset-optimalisatie: u wordt voorzien van datagedreven adviesplannen (PowerBI) met concrete verbeterpunten gebaseerd op uw proces.
– One-stop solution: vraag eenvoudig vervangende pompen, onderdelen en onderhoud aan, onafhankelijk van het pompmerk of type.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark