Kunststof luchtgedreven membraanpompen op Pumps & Valves

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kunststof luchtgedreven membraanpompen op Pumps & Valves

Woensdag 23 en donderdag 24 maart a.s. is Bedu Pompen aanwezig op de vakbeurs Pumps & Valves in Antwerpen.
Op stand B4160 tonen wij u een aantal pompen uit ons uitgebreide assortiment vloeistofpompen, o.a. deze pomp van het merk Versa-Matic.

Het leveringsprogramma van Versa-Matic omvat metalen en kunststof luchtgedreven membraanpompen in diverse uitvoeringen en verschillende materiaalcombinaties waardoor ze een breed scala aan vloeistoffen effectief kunnen verpompen. Van water tot vloeistoffen die visceus, corrosief en/of abrassief zijn. Ze kunnen drooglopen, kunnen vaste stoffen aan en zijn (droog) zelfaanzuigend.
De pompen zijn ontworpen om uitvaltijd te verminderen door continue, betrouwbare pompprestaties te garanderen en uw proces met maximale efficiëntie en winstgevendheid te laten draaien.
De bovenstaande eigenschappen maken membraanpompen goed geschikt voor vele toepassingen binnen een proces, maar ook bijvoorbeeld als calamiteitenpomp.

De technische adviseurs van Bedu Pompen ontvangen u graag op stand B4160 om nadere uitleg te geven.

Bel ons voor een gratis toegangsticket: +32 (0)38087980.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Kunststof luchtgedreven membraanpompen op Pumps & Valves

Bedu Pompen B.V.

Bedu Pompen Bedu Pompen is leverancier van industriële vloeistofpompen en pompen voor de afvalwatermarkt. Bedu Pompen is een zelfstandige organisatie, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Heteren en een nevenvestiging in... Lees meer