IO-Link voor digitale klepstandsteller 8049

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: IO-Link voor digitale klepstandsteller 8049

IO-Link, ook bekend als “Industriële USB”, biedt doorslaggevende voordelen voor hightech, autonome systeembesturingen. Naast een sterke reductie van complexiteit en kosten door het Plug-&-Play systeem en door gebruik te maken van gestandaardiseerde kabelverbindingen, is de kerngedachte hier duidelijk “Predictief Onderhoud”.

Door permanente rapportage van statusgegevens naar het hogere procesniveau kan de levensduur van afzonderlijke apparaten en machineonderdelen nauwkeuriger worden voorspeld. Deze gegevens vormen de basis voor predictieve onderhoudsmaatregelen die preventief helpen om ongeplande uitvaltijden van machines en systemen te voorkomen.

Vervangende apparatuur wordt automatisch herkend en door het hogere procesniveau snel en zelfstandig overeenkomstig de vastgestelde configuratie ingesteld.

Met de IO-Link integratie in de 8049 digitale klepstandsteller werden de pneumatische regelkleppen van Schubert & Salzer klaargestoomd voor de uitdagingen van de digitale industriële transformatie.

Bezoek ons op de ACHEMA (Hal 11.1, Stand F46) en maak live kennis met onze IO-Link gestuurde regelkleppen .

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:IO-Link voor digitale klepstandsteller 8049

Schubert & Salzer Benelux BV/SRL

Precision Made in Germany As a fast growing high-tech company, Schubert & Salzer Control Systems develops, produces and distributes highly precise control and stop valves which are applied in the... Lees meer