In gesprek over elektrificatie tijdens vakbeurs World of Technology & Science

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: In gesprek over elektrificatie tijdens vakbeurs World of Technology & Science

Scharff Techniek heeft alvast iets om naar uit te kijken voor ná de zomer. Van dinsdag 27 september tot en met vrijdag 30 september vindt namelijk World of Technology & Science (WoTS) plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Scharff Techniek is daar te vinden in hal 8, bij the World of Industrial Processing. Daar gaan wij graag met bezoekers in gesprek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoom en stoomtechniek.

Machevo Hotspots
In hal 8 bij de the World of Industrial Processing vind je ook de Machevo Hotspots. Daar tonen zo’n 16 leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd. In het pavelioen kunt u ongedwongen het gesprek aangaan met specialisten.

In gesprek over elektrificatie
Wij ontmoeten u graag bij de Machevo Hotspots in hal 8, bij stand nummer 8D008 om bij te praten over de elektrificatie van de industriële sector en wat voor impact dat heeft op uw productieproces. Wat er gebeuren op dit moment nogal wat dingen; de CO2 belasting, de stijgende energieprijzen, maximale belasting van de elektrische infrastructuur. De vakbeurs is het moment om in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Hoe maak je nou bijvoorbeeld de overstap van gasgestookte stoom naar elektrische opgewekte stoom? Scharff Techniek toont u de meeste recente modellen elektrische stoomketels en gaat vrijblijvend in gesprek.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:In gesprek over elektrificatie tijdens vakbeurs World of Technology & Science

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: Elektrische Stoomketels Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren Thermische Olieketels Toepassingen voor Clean Steam Verhuur (elektrische) stoomketels Waterontharders en... Lees meer