Hitma op VSK-beurs 2024

icon.highlightedarticle.dark Meet- en regeltechniek
Laatste wijziging: 25 januari 2024
Hitma op VSK-beurs 2024
Hitma op VSK-beurs 2024 | Foto: Hitma

Van 6 t/m 9 februari aanstaande is Hitma aanwezig op de VSK-beurs in Jaarbeurs Utrecht.

In hal 9 op stand A028 praten de Hitma-medewerkers beursbezoekers o.a. bij over zusterbedrijf MW Instruments uit Almere dat vanaf 1 februari 2024 de markt op gaat onder de naam Hitma en één team vormt met de instrumentatiecollega’s van het hoofdkantoor in Uithoorn en de vestigingen in Antwerpen en Purmerend. Ook kan men tijdens de beurs kennismaken met Ronald Blewanus, de nieuwe manager van het Hitma-instrumentatieteam.

Natuurlijk toont Hitma op de VSK-beurs als vanouds meet- en regeloplossingen voor gebouwautomatisering en voor hoogwaardige HVAC-toepassingen in onder andere ziekenhuizen, laboratoria en cleanrooms.

Daarnaast biedt het bedrijf maatoplossingen voor monitoring, visualisatie en dataregistratie. Deze meetsystemen worden o.a. ingezet voor temperatuurbewaking van koelkasten en vriezers in (ziekenhuis)apotheken en laboratoria, maar ook bij transport en opslag van bijvoorbeeld voedingsmiddelen.

Uiteraard komen geïnteresseerden op de Hitma-stand ook alles te weten over HVAC-handmeters en -dataloggers, gasdetectiesystemen voor het bewaken van stookruimtes en koeltechnische installaties én kalibratie- en reparatiediensten.

Dit zijn de productlijnen en diensten die voorheen bij MW Instruments waren ondergebracht en die sinds 1 februari dus onder de Hitma-vlag op de markt worden gebracht. Er zijn ook diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Meer informatie en gratis toegang icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hitma op VSK-beurs 2024

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen... Lees meer