Gratis Dwyer-catalogus 2017 nu verkrijgbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023

De nieuwe Dwyer-catalogus is vanaf nu verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie. Deze 2017-editie telt ruim 500 pagina’s en bevat het complete assortiment meet- en regelproducten van Dwyer Instruments. Naast de uitgave in boekvorm is de catalogus ook op CD beschikbaar.

Technische specificaties
Net zoals voorgaande jaren zijn alle producten voorzien van duidelijke technische specificaties en maatschetsen. Daarnaast presenteert Dwyer in deze uitgave tientallen compleet nieuwe instrumenten.

Applicatievoorbeelden
Dwyer heeft bij vele producten applicatievoorbeelden en aanvullende technische informatie geplaatst (op de CD veelal met een link naar een online video). Ook bevat de catalogus een rubriek met technische handleidingen en referentietabellen.

Productcategorieën
Hitma Instrumentatie levert o.a. Dwyer-producten voor:
•druk
•luchtkwaliteit
•flow/doorstroming
•temperatuur
•niveau
•procesbeheersing

Gratis Dwyer-catalogus aanvragen
De gratis Dwyer-catalogus kan worden aangevraagd via de website van HITMA Instrumentatie (boek of CD).

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Gratis Dwyer-catalogus 2017 nu verkrijgbaar

Hitma groep B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer